Vårt koncept

Vi är två bröder från Örebro som har en passion för mat och en gemensam målsättning att erbjuda våra kunder en smakupplevelse utöver det vanliga.

Vi strävar efter att fylla dina smaklökar med burgare som imponerar, med nytänkande såser, noggrant utvalda tillbehör och saftigt kött.

Med precision och kärlek smashar vi varje burgare på stekborden för att skapa en perfekt yta med härlig karamellisering. Resultatet? En saftig och smakrik smashed burgare som gör dig sugen på mer.

På vår företagshemsida kan du utforska vårt omfattande menyutbud. Vi erbjuder också olika alternativ för alla kostpreferenser, inklusive vegetariska alternativ.

Följ oss på sociala medier för att få uppdateringar om var vi befinner oss så du kan komma förbi och njuta av en smakupplevelse du sent kommer glömma. Vi älskar att interagera med våra kunder och ser fram emot att skapa minnen tillsammans med er. Tasty Bros finns inte bara för att servera goda burgare utan också för att skapa en varm och välkomnande atmosfär. Vi värdesätter våra kunder och vill att varje besök hos oss ska vara en trevlig upplevelse från början till slut. Oavsett om du är ute efter en snabb lunch eller en kulinarisk upplevelse, kommer Tasty Bros att leverera. Det är dags att ge dina smaklökar en riktig fest – välkommen till Tasty Bros, där varje burgare är en smakexplosion.